Valokuvayrittäjä: ”Tämä ulkoistaminen on saatu rahassa moneen kertaan takaisin”

Paula Ojansuu, valokuvaaja ja Studio Krafttin vetäjä:

”Suhtauduin aluksi erittäin varovasti minulle tarjottuun 02 Pro -puhelinpalveluun. Pienyrittäjän kassassa ja kausipainotteisessa liiketoiminnassa jokainen uusi kiinteä kulu on tarkan harkinnan alla.

Meillä oli ollut kuitenkin jo akuutti ongelma sen kanssa, että asiakkaat eivät saaneet meitä kiinni silloin kun olimme kentällä. Puheluiden määrä alkoi olla iso, joten päätimme kokeilla palvelua.

Onneksi kokeilimme: tuplasimme nimittäin jo ensimmäisenä kuukautena studiolla käyneen asiakasmäärän! Nyt asiakkaat saivat varattua esim. passikuva-aikansa suoraan ensimmäisellä soitolla, eikä meillä mennyt uusia asiakkaita ohi kentällä työskennellessämme.”

38394715 - a retro child is holding a vintage camera and focusing with various photography lighting equipment for a director or film concept.

”Pienyrittäjän arjessa toiselle ohjien antaminen on aina jännittävää. 02-tiimi alkoi vastata puheluihimme sen ohjeistuksen perusteella, jonka alkuhaastattelussa yhdessä loimme. Myöhemmin ohjeistusta vielä täydennettiin kirjallisesti.

Sovimme, että erittäin kiireelliset asiat lähetettäisiin tekstiviestillä ja vähemmän kiireiset e-mailina. Homma lähti sujumaan todella hyvin. Tuli jopa sellainen olo, että miksi en kokeillut tätä aikaisemmin. Kiitos kärsivälliselle yhteyshenkilölle, johon olimme myös alussa yhteydessä useamman kerran, kun ohjeistukseen tuli mieleen päivityksiä.”

 

”Lopputulos: tyytyväisemmät asiakkaat, enemmän asiakkaita ja stressittömämpi yrittäjä. Lisäksi meidät saavat nyt paremmin kiinni ne asiakkaat, jotka mieluummin asioivat soittamalla, kuten esimerkiksi ikä-ihmiset.

Niin kliseiseltä kuin se kuulostaakin, niin 02 Pron myötä tuntui, että pitkästä aikaa pystyi paremmin keskittymään siihen omaan tekemiseensä ja osaamiseensa. Olemme olleet todella tyytyväisiä tiimin toimintaan. Tämä ulkoistaminen on saatu rahassa moneen kertaan takaisin, henkisistä voimavaroista puhumattakaan.”

 

Lue lisää 02 Pron puhelinpalvelusta yrityksille >>