020202 liiketoiminnalle myönnetty ISO 9001 -laatusertifikaatti

Kuvassa liiketoimintajohtaja Lauri Kangaslahti, palvelukehitysjohtaja Miko Stratos ja 02 Pro liiketoiminnan johtaja Satu Mäkinen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Yritysten asiakkaita palveleva 02 Pro sekä 020202 liiketoiminta ovat saaneet ISO 9001 -laatujärjestelmän sertifikaatin helmikuussa 2017. Tunnettu ja arvostettu laatujärjestelmä antaa asiakkaalle luotettavan todistuksen siitä, että toiminta on ennen kaikkea asiakaslähtöistä ja sitä kehitetään koko ajan.

Sertifikaatin takana on noin vuoden mittainen projekti, jossa kaikki liiketoimintaan kuuluvat prosessit on kuvattu kirjallisesti ja dokumentoitu.

– ISO 9001 -laatujärjestelmän sydän on nimenomaan siinä, että hahmotamme oman toimintamme entistä paremmin. Sitä kautta myös toiminnan kehittäminen onnistuu tehokkaasti. Uskomme, että sertifikaatin myötä asiakkaiden luottamus meihin kasvaa, kertoo 020202 liiketoiminnan palvelukehitysjohtaja Miko Stratos.

Asiakas on ISO 9001 -laatujärjestelmän keskiössä koko ajan, mikä olikin ensisijainen syy siihen, että 020202 liiketoiminnalle päätettiin hakea juuri tätä kyseistä sertifikaattia.

– Tämä sertifikaatti tuo 02 Pron yritysasiakkaille varmuutta siitä, että heille tarjottava palvelu on aina yhtä laadukasta. Palvelun kehittämisprosessit ovat hallittuja, eivätkä muutostilanteet aiheuta ongelmia. Kaikki toimintaan vaikuttavat tekijät on huomioitu ja dokumentoitu laadukkaan ja sujuvan palvelun varmistamiseksi, 02 Pro -palvelun johtaja Satu Mäkinen vakuuttaa.